Wie zijn wij?

Gordijnenatelier Anneke in Onstwedde is gespecialiseerd in een breed scala aan naai- en borduurwerken en woninginrichting.

Anneke werkt niet alleen in opdracht van woninginrichtingsbedrijven, ook verzorgt zij naai-, borduur- en verstelwerkzaamheden voor particulieren. Zo kan iedereen er terecht voor het verstellen en repareren van kleding, werkzaamheden van klein tot groot. Ook maakt Anneke kleding, bijvoorbeeld voor uitzonderlijke maten en verkleedkleding.

Vanzelfsprekend is het gordijnenatelier gespecialiseerd in het maken van gordijnen. De klant kan er terecht met elders gekochte stoffen.

Daarnaast verkoopt Anneke ook gordijnstoffen, zij heeft een ruime keuze in stoffen, kleuren en motieven. Anneke maakt van deze stoffen gewone gordijnen, maar desgewenst ook vouwgordijnen of optrekgordijnen. Ook de rails kan door Anneke worden geleverd.

Tenslotte kan de klant er terecht voor rolgordijnen, Jaloezieen en lamellen die van de fabriek worden geleverd door andere leveranciers.

Ons Atelier

Wilt u ideeën opdoen voor een nieuwe inrichting? Bezoek dan onze showroom in Onstwedde. We werken we in een fantastische ruimte die oorspronkelijk de functie had van een bankgebouw. Voorzien van de modernste machines kunnen we snel en professioneel voldoen aan uw vraag.

Wij werken op afspraak om u zo goed mogelijk te adviseren. Neem contact met ons op via telefoon of email om een afspraak in te plannen.

  • Ons Atelier
    • Kunnen we u helpen?
      Contact opnemen